Domaine
de la Barraque
borrelplek
herfst bezoek
het domein/homepage

de appartementen

de kamers

omgeving

activiteiten/honden

extra foto's

Links

Nederlands English Deutsch

 

Activiteiten:
Afgezien van heerlijk luieren bij ons zoutwater zwembad, afgewisseld door een wandelingetje in de heuvels op ons terrein, of het zoeken naar paddestoelen in de herfst is er een scala aan aktiviteiten te bedenken:
Vissen in de beek die ons terrein doorkruist of in de Verdon. Windsurfen, zwemmen of varen met kano's of - iets relaxter - met electrische bootjes op het Lac d'Esparron of het Lac de St. Croix waar u kunt genieten van de prachtige rotspartijen en de kleine strandjes die uitstekend geschikt zijn om uw meegebrachte lunch met de in het water gekoelde fles rose te gebruiken.

Voor de sportieve mens hebben we 2 mountainbikes, maar wees voorzichtig bij hoge temperaturen: de heuvels zijn behoorlijk pittig. Golf in Pierrevert: een schitterende, heuvelachtige baan waar het leven nog als plezierig wordt ervaren en een lunch tussen hole 9 en hole 10 zeer geaccepteerd is. Paardrijden bij onze buren die een prachtige manege en fokkerij hebben en die u begeleiden op buitenritjes. Tennis op de kunststofbanen van Vinon sur Verdon (4 km) of La Verdiere.

Wij hebben een hoeveelheid boekjes met uitgezette wandelingen in de omtrek. Dit gebied verleent zich bij uitstek voor prachtige natuurwandelingen; o.a. de Martel en de Inbut bij de Gorges du Verdon zijn befaamd. Daarnaast zijn er een aantal wandelingen mogelijk op het terrein en een leuke wandeling langs de beek en de Verdon naar Vinon sur Verdon of naar Greoux les Bains, waar een aantal prettige restaurantjes zitten.

Op een uurtje rijden ligt Marseille, waar het langs de krijtrotsen ook prachtig wandelen is. Dan is er verder in de buurt nog een mogelijkheid om te carten (Manosque 9 km). Vinon sur Verdon heeft een groot zweefvliegcentrum, waar les wordt gegeven in zweefvliegen en sportvliegen.
Je kunt je heerlijk laten verwennen in de geneeskrachtige bronnen van Gr
éoux les Bains, of gewoon een ritje maken in de omgeving, bijvoorbeeld naar de lavendelvelden van Valensole (12 km) of het historische museum van Quinson. Als u het nóg franser wilt kunt u onze Renault Quatrelle of Citroen DS huren voor een dagje.

Uw hond(en) zijn, na overleg, welkom. Wij hebben een collectie van overvriendelijke Labradors (ex-dames).

Domaine de la Barraque
7539, Route de Vinon
83560 St Julien le Montagnier
Tel: 33 (0)492822052
Email: h.tjelpa@wanadoo.fr

GPS: N43°42'50"
E 5° 50' 56"
Manosque 26 km
Marseille (airport) 90 km
Aix en Provence 65 km
Tollroad A51 afslag 17 (14 km)

Talen: nederlands, engels, frans, duits, indonesisch, pools

E-Mail naar de eigenaar

Georganiseerde wandelingen en/of
Bridge-arrangementen mogelijk
kinderen > 17 jr
Honden welkom
Caravan stalling
Jachtmogelijkheden tijdens het seizoen
Table 
d'hôte
WiFi for free / WiFi gratis

 

rustplek
no parking